1001 Spreuken

De Nederlandse taal zit vol met leuke spreuken, spreekwoorden, gezegdes, gevatte one-liners en allerlei woordgrapjes. Spelen met woorden levert de meest verrassende teksten op.

Lees de leukste spreuken, grappige quotes en hilarische oneliners die op alle wandtegeltjes tot hun recht komen.


 

LeukeSpreuk

De Nederlandse taal zit vol met leuke spreuken, spreekwoorden, gezegdes, gevatte one-liners en allerlei woordgrapjes. Spelen met woorden levert de meest verrassende teksten op. Lees de leukste spreuken, grappige quotes en hilarische oneliners die op alle wandtegeltjes tot hun recht komen.


 

Gedichten.nl

Gedichten.nl is de site om al je gedichten te plaatsen, maar ook te lezen.  Je kunt ook stemmen op je meest favoriete gedichten en er zijn allerlei andere features op de site, waarmee je de poezie kunt ondersteunen.


 

1001 Gedichten

Op 1001Gedichten.nl kunt u gemakkelijk de mooiste gedichten vinden. Er staan maarliefst 61.744 gedichten op de site. Zij hebben ze voor u verdeeld over diverse categorieën, zoals bijvoorbeeld liefdes gedichten, vriendschaps gedichten of gedachten gedichten.

Ook kunt u uw zelf geschreven gedichtjes insturen, zodat anderen deze kunnen lezen en hierop hun reacties kunnen geven. Bij elk gedicht heeft u de mogelijkheid om dit direct uit te printen of uw waardering te geven.


 

Leesgedichten

Leesgedichten heeft een ruim aanbod van leuke gedichten ingezonden door leden. Je kan kiezen uit veel verschillende gedicht categorieën o.a. vriendschapsgedichten, huwelijkgedichten, overlijdens gedichten en liefdesgedichten. Ook een gedicht online plaatsen voor andere mensen? Meld je snel aan en begin met het plaatsen van gedichten!

We wensen u veel plezier met het lezen van gedichten op LeesGedichten.nl!


 

Jouwgedichten.nl

JouwGedichten.nl is begonnen in 2009 uit liefde voor het schrijven en lezen van gedichtjes. Dagelijkse komen liefhebbers voor gedichten uit Nederland en België online bij elkaar om elkaars stukken te lezen en te reageren. Ook is er een forum waar je onderling kunt praten en discussiëren.

Lees hier meer over Jouwgedichten.nl!


 

Uw Spreuken & Gedichten hier plaatsen?

Neem contact op met webmaster@30-jaar.com !